info@dierenkliniekoostbetuwe.nl

Haitske Elbers

Dierenarts

Mijn naam is Haitske (‘88) en ik woon samen met een bont gezin van twee katten (Zaza& Mr.Wilson), twee papegaaien (Fladder & Coco), en twee kippen (Anne & Aleid). Al van heel jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit.
Ik nam regelmatig zieke, zwakke, moeder- en dakloze dieren mee naar huis. Het was dan ook al snel duidelijk dat ik dierenarts wilde worden.
Via mijn middelbare school was dit op dat moment niet mogelijk, dus besloot ik eerst de opleiding Paraveterinair te gaan doen in Barneveld.

Toch bleef het altijd mijn allergrootste droom om dierenarts te worden. Ondanks dat er regelmatig de draak werd gestoken met mijn ambitieuze ambities, besloot ik via het volwassen onderwijs mijn HAVO en VWO diploma te behalen.
Dat lukte en tranen van geluk stroomden over mijn wangen toen ik hoorde dat ik was ingeloot voor de studie Diergeneeskunde. Misschien hebben jullie mij in 2019 al eens gezien toen ik een deel van mijn co-schappen hier liep.

Inmiddels ben ik ruim 3 jaar dierenarts en werk ik ook als wildlife dierenarts bij de Wildopvang Avolare in Doorwerth. Wederom een grote droom die uitkomt! Eigenlijk ben ik dus dol op alle dieren en vind ik heel veel disciplines binnen de diergeneeskunde interessant. Echter gaat mijn hart wel ietsje sneller kloppen van vogels, bijzondere (knaag)dieren en wildlife.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen, wildlife te spotten, wildplukken (en er mee te koken), kajakken en (moes)tuinieren. Verder ga ik graag op roadtrip en doe ik regelmatig een dansje op een festival of concert.
Ik kijk er enorm naar uit om per februari in dit fijne team mijn passie om dieren en mensen te helpen, in de praktijk te brengen!

 

terug naar Ons team

dierenarts Haitske Elbers spreekkamer consult Oost-Betuwe Dierenkliniek gezelschapsdieren