info@dierenkliniekoostbetuwe.nl

Paul Nabuurs

Dierenarts

Mijn naam is Paul Nabuurs ik ben en vanaf 1997 werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Oost-Betuwe. De eerste jaren werkte ik vooral als dierenarts voor landbouwhuisdieren (koeien, varkens en schapen); later ben ik mij meer gaan toeleggen op de diergeneeskunde voor de gezelschapsdieren. Tegenwoordig richt ik mij voor 100% op de geneeskunde van gezelschapsdieren.

Mijn grote motivatie is zorg en aandacht te besteden aan de patiënt en eigenaar.

Het is ontzettend leuk en bevredigend om met gezelschapsdieren en hun baasje te kunnen en mogen werken. Erg belangrijk is het om je eigen kennis goed op niveau te houden en te zorgen dat je ook duidelijk kunt maken wat het beste is voor de patiënt en de eigenaar.

Het geeft mij elke dag weer veel energie om met ons gemotiveerde team samen zoveel zorg te besteden aan onze patiënten. We zijn als team continu bezig om het beste bij elkaar naar boven te halen en vullen elkaar aan waar mogelijk.

Naast het werk heb ik een gezin met twee dochters en probeer ik veel te sporten (voornamelijk fietsen) en te werken in en rondom het huis. We hebben twee honden (kruising Friese Stabij x Heidewachtel), een paard en een shetlandpony.

 

terug naar Ons team

dierenarts Paul Nabuurs