info@dierenkliniekoostbetuwe.nl

Sanneke Diederik

Waarnemend Dierenarts

Hallo, ik ben Sanneke Diederik. Ik heb het genoegen om in deze mooie praktijk met dit gemotiveerde team waar te nemen tijdens het verlof van dierenarts Heike.
Ik ben in 2004 afgestudeerd, heb gewerkt in een dierenziekenhuis in het westen van het land en sinds 2015 in regio Arnhem.

Het mooie aan het werk als dierenarts is de combinatie van contact met dieren en hun baasjes, en de veelzijdigheid van het werk. Door verschillende nascholingen blijf je als dierenarts continu leren en op de hoogte van de nieuwste behandelingen.

Elk dier heeft een eigen probleem en vraagt om een andere aanpak. De zoektocht naar de diagnose, wat mankeert het dier, en het oplossen van het probleem met medicijnen of een operatie. Samen met de eigenaar maak ik een behandelplan dat het beste is voor het dier en ook haalbaar is voor de eigenaar. Er komen natuurlijk heel gelukkige momenten voorbij, maar soms ook intens verdrietige. In al die situaties hoop ik het dier en het baasje zo goed mogelijk te kunnen helpen en bijstaan.

In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin met 3 kinderen en onze 18- jaar oude kat Siep.

 

terug naar Ons team

waarnemend dierenarts sanneke